Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των διεθνών οδικών μεταφορών από το 1979.

Πάντοτε με συνέπεια, μεταφέρουμε τα προϊόντα σας με τα σύγχρονα φορτηγά ψυγεία μας τελευταίας τεχνολογίας. Τα οχήματα μας διαθέτουν πιστοποιήσεις και καλύπτουν τις προδιαγραφές euro 6 και euro 5 EEV, ενώ οι ψυκτικοί μας θάλαμοι έχουν όλες τις πιστοποιήσεις όπως FRC και FGases, την τελευταία προσθήκη για τα φθοριούχα αέρια που απαιτείται στην ευρωπαϊκή ένωση, για τη μεταφορά τροφίμων και προϊόντων ελεγχόμενης θερμοκρασίας.

Προκειμένου την μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος των φορτηγών μας, η εταιρεία μας εφαρμόζει την συνδυασμένη μεταφορική αλυσίδα, δηλαδή αντί της οδικής διέλευσης τρίτων χωρών ταξιδεύουμε με την χρήση σύγχρονων καραβιών για να φτάσουμε κεντρική Ευρώπη μέσω των λιμανιών της Ιταλίας και διερχόμαστε τις Άλπεις με την μεταφορά των οχημάτων μας σε ειδικές αμαξοστοιχίες.

Παραδίδουμε άμεσα και με ασφάλεια τα ευπαθή προϊόντα στον πελάτη μας. Ως μεταφορείς τροφίμων πέραν των πιστοποιήσεων και της ασφάλισης FRC που παρέχουμε και που είναι απαραίτητες για τη δουλειά μας έχουμε και τα εργαλεία για την διασφάλιση της σωστής παράδοσης και ελέγχου του φορτίου κατά την μεταφορά του. Συσκευές καταγραφής θερμοκρασίας, συσκευές εντοπισμού και παρακολούθησης της θέσης του οχήματος, ελέγχου του ανοίγματος και του χρόνου που ήταν ανοικτός ο θάλαμος, διασφαλίζουν την απόλυτη δέσμευση μας στην παράδοση του φορτίου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Άλλωστε ο χώρος των τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων όπως και των νωπών κρεάτων στον οποίο δραστηριοποιούμαστε τα τελευταία 40 χρόνια μας έχει κατατάξει ανάμεσα στους ασφαλέστερους, ταχύτερους και αξιόπιστους μεταφορείς.

Τα τελευταία χρόνια και με τη εμπειρία που αποκτήθηκε διευρύνουμε το πεδίο μας και μέσω συμβολαιακής μεταφοράς προσφέρουμε τις αξιόπιστες μεταφορικές μας υπηρεσίες και σε διεθνείς οργανισμούς – κολοσσούς παγκόσμιου βεληνεκούς, μεταφέροντας τα προϊόντα τους σε όλη την Ευρώπη.

Αξιόπιστα, γρήγορα και με ασφάλεια μεταφέρουμε τα προϊόντα σας στην καλύτερη κατάσταση στον πελάτη σας. Βέβαιοι για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας, σύγχρονοι και με κατεύθυνση φιλική προς το περιβάλλον και το άνθρωπο συνεχίζουμε το έργο που ανέλαβε η προηγούμενη γενιά για να το προσφέρουμε στην νέα.

Μεταφορές σε Ελλάδα και Δυτική Ευρώπη